10 måder at hjælpe ham med at holde længere i sengen

Forfatter

Mænd har lettere orgasmer og ejakulerer betydeligt hurtigere end kvinder, hvilket ikke er et nyt fænomen. En kvinde tager tyve minutter at nå samme grad af begejstring, som en fyr tager fem minutter.

Hos mænd under 40 år er for tidlig sædafgang den mest udbredte seksuelle tilstand. Dette tyder på, at du med stor sandsynlighed er stødt på det i dit forhold. Men der er flere ting, du kan gøre for at hjælpe ham med at holde længere, og vi har samlet vores top 10 forslag til dig!

1. Varier position

Position

Fordi han bliver afbrudt og skal holde en lille pause, giver varierende sexsstillinger under samleje ham normalt at holde ud lidt længere. Som følge heraf skal du efter et par minutter skifte stilling og skifte mellem tre til fire forskellige positioner.

2. Fokuser på frem og tilbage bevægelser

Front and backwards

Hvis du koncentrerer dig om, at han bevæger sig frem og tilbage i stedet for ind og ud under penetration og veksler mellem de to typer, vil han kunne blive længere, og du vil være mere komfortabel. På denne måde får du både klitorisstimulering og penetration på samme tid, hvilket er et sikkert hit. Det vigtigste er, at du tester tingene af og ser, hvad der fungerer bedst for dig.

3. Kegel træner for ham

Kegel Excersises

Kegel øvelser er gavnlige ikke kun for dig, men også for din partner. Fortæl ham, at knibeøvelser kan hjælpe ham med at forbedre sin udholdenhed. Det forbedrer hans udholdenhed, styrke og kontrol ud over at forbedre hans udholdenhed. Det bedste aspekt er, at han kan øve sig, når han vil: på arbejde, hjemme eller mens han går!

Det er afgørende at overveje nuværende knibetræning for at identificere de passende muskler. Slap af i dine balder og klem derefter musklen rundt om din endetarm og frem mod din penis.

RANG
DATING SIDE
FORDELE
BESØG
1
Victoria Milan Logo
  • ❤️ 18+
  • ❤️ Populær
  • ❤️ Verificerede medlemmer
2
Match.com Logo
  • 💘 Populær i Danmark
  • 💘 Fantastisk dating app
  • 💘 Mange matchningar
3
Singles50 Logo
  • ❤️ 40+
  • ❤️ Populær i Danmark
  • ❤️ Rigtig god personlighedstest

4. Penis ring

Efterhånden som din erektion udvikler sig stærkere, kan en penis ring hjælpe din partner til at holde længere og samtidig gøre det mere behageligt for dig. For at toppe det er der penisringe med klitorisstimulering, som kan booste dine nydelsesniveauer.

5. Mindre doggy style

Prøv at undgå doggy style, fordi det er en stilling, som de fleste mænd forlader med det samme, hvilket er forståeligt i betragtning af hvor tillokkende det er for både damen og hannen. Hvis I begge er spændte, kommer hannen endnu hurtigere, da han kan mærke dine følelser.

6. Klemmeteknikken

Brug klemmeteknikken til at forbedre hans udholdenhed. Når han når klimaks, klemmer han sin tommelfinger og pegefinger sammen under glans. Det forhindrer ejakulation. I kan gøre dette sammen, men han kan også gøre det på egen hånd.

7. Få forspillet til at vare

At have fantastisk sex garanterer ikke, at han vil arbejde hårdere i længere tid. Skynd dig ikke med forspillet og fokuser i stedet på dine ønsker. Det hjælper også jer begge med at få en mere intens orgasme. Der er så meget mere ved sex end blot penetration! Eksperiment; det eneste, der kan begrænse forspil, er din fantasi.

8. Tænk på noget andet

Når han bliver alt for tændt, kan det være rigtig gavnligt at prøve at tænke på noget andet. Det reducerer nemlig graden af spænding lidt, og det tager lidt længere tid at genoprette den. For eksempel kan han tænke på uinteressante ting som sit job (hvis det er uinteressant) eller en ikke-ophidsende hobby, såsom fodbold.

9. Slap af

Han kommer hurtigere jo mere stresset han er. For både mænd og kvinder har spænding et link til, hvor nemt det er at opleve en orgasme. Derfor er det en fordel for kvinder at styrke deres bækkenbundsmuskler og udføre knibeøvelser. Som et resultat, sørg for, at han kan slappe mere af. En forberedende massage eller brug af stillinger, hvor han spænder mindre, kunne hjælpe. Giv det en chance!

10. Leg med is

Varme formodes at øge ophidselsen, mens kulde mindsker den. Som et resultat, når han bliver alt for begejstret, kan du prøve at lege med is for at se, om det virker. Det kan hjælpe med at lindre spændinger, fordi det er spændende at prøve noget nyt. Hvis du er i bad, kan du prøve at bruge lidt koldere vand på ham, når det bliver for varmt.


Vigtigt at huske

Det mest afgørende er, at du kommunikerer med din ledsager og udtrykker dine følelser. Det er meget muligt, at du som kvinde bliver skuffet og usikker på, hvordan du skal komme videre. Det er ikke noget at skamme sig over, for det sker for de fleste par.

Tal med din kæreste og fortæl dem, hvordan du har det. De fleste pars sexliv er muligvis det vigtigste aspekt af deres forhold. Selvom du ikke tror på det, vil din ægtefælle også have, at du nyder det, men hvis du ikke fortæller ham det, vil han ikke vide, hvordan du har det, eller hvad du går igennem. Jo mere du hygger dig, jo mere vil han nyde sig selv, og I vil begge opnå nye højder af nydelse, som ingen af jer havde forestillet sig.

Brug også disse forslag primært som en inspirationskilde og eksperimenter med, hvad du og din partner begge har det godt med. Det er afgørende, at begge er komfortable, så du kan nyde dig selv fuldt ud. Når en person er utilpas, er den anden også, hvilket påvirker hele humøret. Så tilsæt et nip salt til spidserne og juster mængden efter dit ønske.