MillionaireMatch anmeldelse

RANG
DATING SIDE
FORDELE
BESØG
MillionaireMatch Logo
  • 💘 Largest millionaire dating app
  • 💘 Certified members
  • 💘 Secure dating
Forfatter

Pionererne inden for millionær dating

Mange singler vil bare gerne date en, der har en høj nettoværdi. Det går med andre krav, herunder personlighed, hobbyer og fysisk tiltrækningskraft. I stedet for at date en sukkerbaby eller en guldgraver, vil du måske gerne date en, der er vant til en overdådig livsstil. Det er her Millionaire Match kommer på plads.

Millionaire Match blev lanceret tilbage i 2001 og fortsætter med at leve op til sine krav. Det tjener et nichepublikum, der er velhavende og attraktivt. Der kan ikke benægtes, at dating kan være svært for velhavende singler, der frygter, at nogen kun er interesseret i dem på grund af deres penge. Millionaire Match er dedikeret til at sikre, at velhavende singler finder en ligesindet.

I modsætning til hvad du måske har hørt, er Millionaire Match ikke en sugar dating platform eller henvender sig til guldgravere. Enhver, der tjener mere end $200.000 om året, kan tilmelde sig for at finde en, der også tjener en god indkomst og er attraktiv. Hvis du vil være sikker på, at du bruger din tid og penge på det rigtige dating app, jeg vil gerne dele min erfaring med datingplatformen med dig.

Millionaire Match Screenshot

Kom godt i gang

Med hensyn til brugervenlighed skuffer Millionaire Match ikke. Den er super hurtig og nem at bruge. For at komme i gang skal du nævne din e-mailadresse, navn og telefonnummer. Du skal også uploade mindst et billede. Der er mange funktioner, som du kan bruge til at få mest muligt ud af dine penge. Ud over de grundlæggende funktioner såsom søgning, like og beskeder, kan du også bruge følgende funktioner.

  • Certificeret millionær: Når du bruger et websted, der henvender sig til de velhavende, er der stadig en mulighed for, at du kan støde på nogen, der hævder at være rigere, end de faktisk er. Med Millionaire Match-certificeringssystemet skal millionærer bevise, at de ejer en stor rigdom.
  • Udvalgte medlemmer: Udvalgte medlemmer har et premium-abonnement og vises øverst i søgeresultaterne. Ved at blive et udvalgt medlem øges dine chancer for at blive set og matche med nogen.
  • Luksusfeed: Brugere kan også linke deres blog eller sociale mediekonti til Millionaire Match for at tilføje flere detaljer til deres profil. Singler opfordres til at poste deres seneste luksuskøb på siden for at komme i kontakt med andre singler, der deler lignende interesser.

Færdiggør din profil

Når du tilmelder dig Millionaire Match, skal du svare på en række spørgsmål, der dækker din alder, rigdom, højde, etnicitet og mere. Ved at udfylde din profil giver du dine matches mulighed for at danne sig en mening om dig. Det tog mig omkring 10 minutter at færdiggøre profilen. Da din profil fungerer som en personlighedstest, sikrer den, at du interagerer med mennesker, der er oprigtigt interesserede i dig og din personlighed. På samme måde kan du se på deres profiler for at lære mere om dem.

Gratis prøveversion og omkostninger

For at få en idé om Millionaire Match, kan du tilmelde dig dens begrænsede gratis prøveperiode. Du skal dog abonnere på en medlemsplan for at fortsætte med at bruge den og for at få adgang til flere funktioner. Jo længere varighed af dit medlemskab, jo færre penge skal du betale. Selvom Millionaire Match henvender sig til de velhavende, er dens månedlige planer ganske overkommelige.

Millionaire Match Reviews

Kontrovers

Millionaire Match er vært for mere end to millioner samtaler hver måned. Det har dog tiltrukket sin rimelige andel af kontroverser gennem årene. Meget af kritikken er rettet mod, at tjenesten kun opfattes som en platform for velhavende singler, men som en sugar daddy dating platform. Men virksomheden fortsætter med at afvise denne opfattelse og hævder endda, at dens hovedfokus er langsigtede relationer.

Under coronavirus-pandemien var antallet af falske profiler steget på siden. Men Millionaire Match gennemgår regelmæssigt hver profil for at sikre, at den opfylder kravene. Da mange af brugerne er certificerede millionærer, er der ikke meget at bekymre sig om, så længe du gennemgår dine muligheder. Hvis du ikke er en velhavende person, er der andre dating sider som du kan prøve.